Delta Procurement is opgericht door Eric Schoonbrood en José Bormans en is gevestigd in Gulpen. Delta Procurement is lid van:

Na het afronden van de HEAO en Universiteit Bedrijfseconomie, specialisatie Financiering, is Eric Schoonbrood werkzaam geweest als controller en logistiek consultant. Na een aantal managementfuncties te hebben vervuld in het detacheringswezen, heeft hij begin 1999 gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap, middels het oprichten van Alpha & Omega Interim- en Projectmanagement. In de afgelopen 13 jaren heeft Eric een fraai track record opgebouwd van succesvol gerealiseerde opdrachten, met een duidelijk zwaartepunt op het gebied van Inkoop (project)management.

Zo heeft hij onder andere bij het in 2000 ontvlechtte KPN Callcenters richting gegeven aan het inkoopmanagement en invulling gegeven aan het contract- en service level management en bij de Koninklijke Luchtmacht heeft hij het (raam)contractenbeheer gestroomlijnd. Bij respectievelijk Mercedes-Benz Customer Assistence Center (2004-2005) en DaimlerChrysler Nederland (2006-2007) heeft hij centrale inkooporganisaties geïmplementeerd over de assen proces, systeem en organisatie en bovendien zijn er onder zijn leiding forse inkoopbesparingsprogramma’s opgezet en uitgerold, welke hebben geresulteerd in miljoenenbesparingen. Hierna (2008 – 2010) heeft Eric geacteerd als projectmanager risicomanagement bij DSM, waar hij bovendien in uitvoerende zin, direct verantwoordelijk was voor de processen Sourcing en Purchase to Pay. 2e kwartaal 2010 heeft Eric samen met José Bormans Delta Procurement opgericht, om zich volledig op zijn passie: het inkoop(projectmanagement) te kunnen gaan richten.

José Bormans is na het afronden van zijn middelbare school in dienst getreden bij een grote Multinational op de financiële administratie en is na enkele interne functies, hoofd administratie geworden bij een middelgroot bedrijf in het MKB segment. Enige jaren later (2000) is hij gestart met een eigen Bedrijfsadviesbureau met als core business een brede fiscale en financiële advisering binnen MKB bedrijven. José vervult daarnaast al meerdere jaren diverse ad-interim controllerfuncties en neemt zitting in het MT van verschillende ondernemingen. 2e kwartaal 2010 is hij samen met Eric Schoonbrood de uitdaging aangegaan om het professioneel inkoopmanagement verder op de Nederlandse ‘kaart’ te gaan zetten.

Vanuit zijn kennis- en ervaringsachtergrond zal José metname klanten gaan ondersteunen met betrekking tot de back-office (financiële) processen. Daarnaast is José als een echte “enterpreneur”, een uitstekende “sparring partner” voor directies, waarbij zijn SPD-opleiding en fiscale- en (project)management kennis en competenties voor de juiste achtergrond zorgen.